Transporter & Spedition

Låt oss bara veta vad som ska fraktas, vart det ska och när det behöver vara framme, så tar vi hand om resten. Vi har mångårig erfarenhet av speditionsuppdrag och transporter, vilket borgar för en trygg och säker hantering.

Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen oavsett om du behöver frakta många ton eller en liten kartong. Vi tar gärna hand om de transporter du tycker är besvärliga eller till och med ”omöjliga”. Vi har erfarenhet av att hantera stora och små volymer, gods med ovanliga mått och ömtåliga eller värdefulla föremål. Har du bara ett litet paket som behöver levereras med kort varsel, så kan vi hjälpa dig med det också!

Vår styrka är att vi har kontroll över hela transportledet – och vi är stolta över att tryggt kunna säga att vi levererar rätt gods, på rätt plats och i rätt tid. 

Specialtransporter

Vi kan lösa de mest skilda typer av transportuppdrag för din räkning.

Vi utför expresstransporter och om du behöver få en specialtransport löst – slå oss en signal så hittar vi den bästa lösningen för er!

Vi är experter på transporter till och från Norge

Vi är stolta över vår trafik till och från Norge – och efter drygt 50 år på vägarna mellan Sverige och Norge vågar vi påstå att vi är experter på just Norgetransporter.

Vi kan nå de flesta stora orterna i Norge med direktbilar.

Har du frakter till Norge? Prova oss! Transporter till Norge är något av vår specialitet.

Vi har även en egen tullavdelning som kan hjälpa dig med de dokument som behövs och regler som måste följas för transporter till och från Norge. Läs mer om tullavdelningen här.

Transporter inrikes

Vi löser dina transportbehov till och från de flesta orter i Sverige, i egen regi eller i samarbete med våra transportkollegor.

Till Göteborg och Skåne-området har vi dagliga avgångar och för dig som behöver en närtransport inom 15 mils omkrets från Jönköping är en av våra ”slingbilar” det bästa alternativet.


2013 © Produced by Sveabyrån